Deltar i Sika Cup – Larvik

Deltar i Sika Cup

Larvik Håndballklubb spiller mot nyopprykkede Glassverket og deltar i tyske Sika Cup i årets sesongforberedelser.

Treningskampen mot Glassverket er fastsatt til 17. august. Det er eneste treningskamp Larvik spiller før laget setter kursen for Bad Urach i det sørlige Tyskland og Sika Cup. Turneringen fikk for første gang norsk vinner da Byåsen gikk til topps i fjor.

Trønderne deltar også i år, i likhet med Sika Cups 2009-vinner Zvezda. Russerne kan sikre seg billett til Champions League i wild card-turneringen. Ellers deltar de tre tyske lagene Bayer Leverkusen, Metzingen og Buxtehude. Sistnevnte er i Byåsens CL-kvalgruppe. Danskene stiller med Team Tvis Holstebro og åttende og siste lag er Zaglebie Lubin (POL).

Den 52. utgaven av Sika Cup spilles 24. – 26. august.

(Larvik)