Tilbake i landslagsdrakta – Larvik

Tilbake i landslagsdrakta

Isabel Blanco er reserve til OL, men ble kastet inn i precamp og Scandinavian Open i Drammenshallen i helgen. Fredag spilte hun sin første landskamp som Larvik-spiller da Norge vant hele 37-19 over Danmark.

Etter EM-gullet i 2008 hadde Isabel Blanco kun spilt én landskamp (mars 2009) før hun igjen spilte med flagget på brystet mot Danmark da Scandinavian Open ble innledet i Drammenshallen fredag kveld. Hun er reserve i OL-troppen, men deltar i de siste oppkjøringskampene på grunn av skaden til landslagskaptein Marit Malm Frafjord.

– Det var kjempemorsomt å spille på landslaget igjen. Det har vært gøy å være med på precamp og trene med landslaget. Jeg har ikke spilt kamp siden sluttspillfinalen 28. april, mens disse jentene er topp-topp tuned etter treningsleir i Algarve, men jeg synes det har gått fint likevel. Jeg vet hva min rolle er i dette, så jeg har bare bestemt meg for å nyte det og ha det gøy og få trent bra. Dette er topp trening, så dette tar jeg med meg, sier Isabel Blanco.

– Hvordan opplevde du den tiden du fikk spille mot Danmark?

– Jeg synes det var helt greit. Jeg merker at jeg står sammen med spillere jeg ikke har stått med før og at det er lenge siden jeg har spilt kamp, men jeg merker at formen er fin. Jeg er parat og godt nok trent til å gå inn i OL-troppen om det blir behov for det.