Livet uten håndball – Larvik

Livet uten håndball

Tre uker etter operasjonen i venstre kne og i påvente av operasjon i høyre kne i august, blir det ikke håndballtrening for Nora Mørk om dagen. Dette skriver hun om i bloggen sin.

Hun skriver om at hun ikke får delta i OL, som har vært et mål og en drøm lenge.

– Når jeg kan spille håndball igjen er det heller ingen som vet. Det eneste som er sikkert er at jeg kommer til å satse maksimalt for å komme tilbake både i Larvik og på landslaget og det skal jeg klare. Tanken om OL i Rio 2016 surrer allerede oppe i hodet og jeg er ikke i tvil om at vi kommer til å ses i mange år fremover. Så nå er det opptrening som gjelder for min del, skriver hun.

På bloggen skriver hun også hva hun tror om OL-jentenes muligheter i London.

Bloggen finner du her.

(Larvik)