Blir eventansvarlig – Larvik

Blir eventansvarlig

Frode Eie Larsen starter 1. august som daglig leder i Larvik HK Event.

– Umiddelbart ble jeg trigget av den sterke merkevaren Larvik HK er og muligheten til å jobbe for en vinnerorganisasjon. I tillegg til å være verdens beste håndballag, skal vi også bli best utenfor banen. Potensialet innenfor event er stort, og jeg gleder meg til å bygge videre på det klubben allerede har etablert, sier han.

Frode Eie Larsen kommer fra stillingen som markedssjef for IKM Instrutek. Han er ekte Larvik-gutt med røtter på Halsen, der han også har spilt fotball i sine yngre dager.

– Som daglig leder for eventdriften skal han ha flere ansvarsområder. Utvikling av avdelingen fra dagens omsetning og aktivitet til å bli «Verdens beste eventavdeling» er hovedmålet. Salg og utvikling av event-tjenester, oppfølgning/gjennomføring av sponsorkontrakter/aktiviteter, publikum til kampene og ikke minst en masse utvikling av disse og sikkert nye inntektsmuligheter er fremtidsvyene, forteller klubbdirektør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Drar du kjensel på navnet Frode Eie Larsen kan det være du har lest krim signert klubbens nyansatte – Frode Eie Larsen er nemlig også forfatter. Samtidig med oppstart i ny stilling og sesongstart for håndballjentene blir hans nye bok klar for lansering. Det ser ut til å bli en spennende høst!