Markedskoordinator – Larvik

Markedskoordinator

Veronica Slettedal (28) starter som markedskoordinator i Larvik Håndballklubb 1. august.

Veronica Slettedal er fra Tønsberg, men har jobbet i Oslo de siste fire årene som markedskoordinator på Menys hovedkontor.

– Dette blir veldig spennende. Det er to vidt forskjellige stillinger, selv om den har samme tittel. I en idrettsklubb henvender vi oss til publikum, det blir ikke kunder på samme måten som i en butikk, sier hun.

Slettedal har et år på medie- og kommunikasjon på Høyskolen i Vestfold og bachelor fra BI i Oslo i markedskommunikasjon. Helt ukjent med håndball er hun heller ikke.

– Jeg spilte håndball i 10-11 år og kjenner litt til Larviks spillere som er på landslaget. Jeg har fulgt med i Postenligaen generelt, og som Tønsberg-jente har jeg fulgt litt ekstra med Flint etter at de rykket opp, forteller Larvik HKs nye markedskoordinator.

Hun skal ha ansvar for WEB-salget i klubben og salg av produkter/tjenester til våre sponsorer, foredrag, lisensinntekter, produktinntekter – og ikke minst utvikling av disse. Ellers skal hun lage klubbens markedsmateriell. For mange på huset blir det en stor utvikling og gir mange nye muligheter når vi har denne kompetansen på «huset».

I sin jobb på Meny i dag lager hun Menys ukeaviser, reklamefilmer og reklamemateriell både til kjøpmenn over det ganske land og til Meny sentralt. Hun jobber også med kampanjer og lojalitetsprogrammer gjennom Trumf/databaser.

– Vi er sikre på at vi nå får tilført ny kompetanse og ressurser som skal være med på å ta Larvik Håndballklubb de nødvendige steg videre for å kjøre klubben til «Verdens beste håndballklubb», sier klubbdirektør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.