Color Line World Cup Larvik – Larvik

Color Line World Cup Larvik


Larvik Håndballklubb har sammen med sine 20 turneringspartnerklubber ambisjoner om å utvikle CLWCL til å bli verdens største håndballturnering i løpet av fire år. Årgang 1 arrangeres som en pilottturnering med 41 påmeldte lag.

Veien til å bli verdens største turnering kan virke lang når den første utgaven kun har 41 påmeldte lag. 

Prosjektleder Leif-Erik Johannessen forteller at dette er i tråd med hvordan dette er tenkt i oppstartsfasen.

-I år passer dette antallet oss helt fint. Denne turneringen gjennomføres i stor grad som trening for oss som skal utvikle dette videre. Selv om vi nå er 41 lag, så gir det oss en veldig fin trening på mange sentrale områder i planleggingen. Denne inngangen til prosjektet er gull verdt for oss. Neste år skal vi ha minst 300-400 lag her, og da må vi ha trent på det mest elementære i det å arrangere en håndballturnering.

Vi skal uansett sørge for at de som deltar i år får cupfølelsen. Vi har flotte deltagerpakker og premier til spillerne. I tillegg har vi lagt opp til litt ekstra show på tirsdag kveld, med litt flaks kan vi kanskje toppe det hele med Norge i kvartfinale i OL. Det avhenger dog litt  av at Norge kommer seg dit , og at kampen havner på kveldsprogrammet.,

Årets utgave av turneringen spilles i to haller. Det benyttes to baner i Arena Larvik samt Framhallen. Kampene kastes i gang klokken 08.00 på mandag morgen og turneringen avsluttes med finaler i Arena Larvik onsdag ettermiddag/kveld.

Se våre cupsider for informasjon om kampoppsett og annen informasjon:

Color Line World Cup Larvik