Norge til kvartfinale – Larvik

Norge til kvartfinale


Med kun tolv sekunder igjen av kampen og 23-23 på tavla kriget Karoline Dyhre Breivang inn det avgjørende målet i kampen mellom Norge og Danmark. Det sendte Norge til kvartfinale på tirsdag.

 

Frankrike leder gruppen med 7 poeng og kan sikre seg plass nummer en på tabellen med seier over Danmark i siste runde. Kampene Norge- Spania og Sør Korea- Sverige avgjør den øvrige rekkefølgen i puljen.

Kampen i kveld ble aldri noen nytelse for tilskuerne, men helt utrolig spennende. Tekniske feil avløste tekniske feil i lange perioder, og lagene vekslet på å lede hele kampen.

 En kort stund så det ut til at Norge skulle feste grep om kampen. Det stod 21-18 på tavla, og det virket som om jentene slappe skuldrene et par hakk ned. Slik ble det ikke og danskene utlignet kjapt til 21-21. I de hektiske sluttsekundene var det Karo som tok rollen som matchvinner og sørget for at Norge nå er kvartfinalklare.

Norge, Sør Korea og Spania har alle fem poeng. Med en kamp igjen har Sverige null poeng og Danmark to. Det betyr at våre naboer kun har æren å spille for når gruppespillet avsluttes på søndag.