Roger Bakke ansatt som administrasjonssjef i Larvik HK – Larvik

Roger Bakke ansatt som administrasjonssjef i Larvik HK

Roger Bakke kommer til klubben fra stillingen konsernsjef i telekombrnasjen. I tillegg er han styreleder i hovedforeningen hos Fram Larvik.

 

Roger har vokst opp i idrettsmiljøet i Fram Larvik. Han har blant annet lang fartstid som kantspiller på klubbens håndballag.

 

Det at han nå bekler vervet som styreleder i Fram Larvik er noe vi i Larvik ser på som svært spennende fordi det bør kunne så et grunnlag for nye samarbeidsarenaer klubbene i mellom.

Klubbdirektør Bjørn- Gunnar Bruun Hansen er naturlig nok meget glad for å ha fått Roger på plass i organisasjonen.

-Larvik Håndballklubbs målsetting er å bli verdens beste håndballklubb. I lojalitet til disse planene og den utvikling som klubben er i, har vi nå ansatt Roger Bakke som administrasjonssjef. Roger skal på mange måter være vår ”interne daglige leder”, med ansvar for den løpende driften av klubben.

 

Det er ekstra spennende at Roger er engasjert i Fram. Hans posisjon i begge klubber vil helt sikkert være med på å finne nye samarbeidsarenaer mellom klubbene. Vi har sagt til Roger at han gjerne må fortsette engasjementet i Fram.

 

Med idrett og håndball i hjertet og fundamentert på en spennende bakgrunn fra næringslivet, har vi funnet en perfekt administrasjonssjef.

Vi er entusiastiske og glade for å ha fått Roger på laget. At han er fra Larvik forsterker også den lokale forankringen i klubben som vi er opptatt av avslutter Hansen.

Bakke starter opp i stillingen mandag 13. august.