Bli med på OL-fest! – Larvik

Bli med på OL-fest!

Norges håndballjenter har spilt seg til finalen i OL, og dette ønsker vi å feire. Sammen med vår gode samarbeidspartner Farris Bad, inviterer vi til stor OL-fest lørdag 11/8 kl. 19.00.

Larvik Håndballklubb har hele 4 spillere med i troppen, ja vi sier vel fem med Amanda selv om hun skal reise fra oss, som nå kan forsvare OL gullet fra fire år tilbake.

I den anledning, ønsker vi å invitere alle til visning av finalen på storskjerm i Kildesalen på Farris Bad. Arrangementet starter kl. 19, og vi varmer da opp med spydkasterfinalen, før håndballjentene går på banen kl. 21.30.

 Det koster ingenting å komme inn, og arrangementet har heller ingen aldersgrense. Alle er velkomne! Inne i Kildesalen settes det opp en enkel kiosk/bar, hvor man kan få kjøpt litt mat og godt drikke. Ta gjerne med norske flagg, mal deg i ansiktet og ikke minst husk på entusiasme og godt humør!

Arrangementet skal være en feiring av den fantastiske innsatsen til Karo, Linka, Kari-Mette, Linn og Amanda og alle de andre norske jentene. 

Vi ønsker dem lykke til!

Program:

Kl. 1900 Dørene åpner
Kl. 2000 Spydfinale med Andreas Thorkildsen
Kl 2130 OL-finale Norge- Montenegro