Spennende nykommere – Larvik

Spennende nykommere

Larvik spilte sin første treningskamp for sesongen mot Flint i ettermiddag. Jentene fra Tolvsrød var friskest og vant 27-23.

Det var mange nye ansikter i Larviks lagoppstilling i ettermiddag. Anja Edin, Kristina Bille og Kristine Breistøl debuterte i larvikdrakten, i tillegg gjorde Gro Hammerseng come back etter et års fravær fra håndballbanen.

Selv om det ble tap markerte nykommerne seg godt i debuten. Anja Edin viste frem mye bra i kampen og noterte seg ganske flittig i målprotokollen. Hun stod også bak kampens nydeligste innspill, selvfølgelig med ryggen til mål! Isabel Blanco var våken og smalt ballen i mål. Kristina Bille viste seg frem som en sikker avslutter med flott teknikk, og Kristine Breistøl, som startet kampen som venstre back, kom til gode skuddmuligheter underveis. Det blir spennende å følge henne fremover.

Det var lett og se at dette var første kamp etter en lang sommer med mye fysisk trening og lite ball. Angrepsspillet bar i perioder sterkt preg av at man kun har hatt en uke med balltrening.

Vi har dessverre ikke oversikt over målscorerne fra kampen. Larvik stilte med følgende lag:
Mie Sophie Sando
Sara Breistøl,
Isabel Blanco
Anja Edin
Kristine Breistøl
Gro Hammerseng
Olga Medvedeva
Thea Mørk
Pernille Wibe
Kristina Bille
Lene Rantala.

Førstkommende fredag skal det åpnes en ny idrettshall i Hokksund. Den åpnes med kamp mellom Larvik og Glassverket kl.1900.