Slo Glassverket 29-18 – Larvik

Slo Glassverket 29-18

Fredag ble det nye skoleanlegget i Hokksund åpnet. Larvik og nyopprykkede Glassverket avsluttet åpningsdagen i en fullsatt idrettshall.

Publikum laget en flott ramme for kampen noe som ga god inspirasjon for begge lag. Larvik styrtet hele kampen og til pause stod det 16-8.

Larvik holdt foten på gasspedalen i starten av andre omgang også, og økte ledelsen til 20-9 før Glassverket fikk overta taktpinnen i noen minutter.
Glassverket kuttet ned Larviks ledelse til 22-16 da omgangen bikket mot 20 minutter. Det skjerpet larvikjentene som kontrollerte inn avslutningen av kampen.

Glassverket er nye i Postenligaen denne sesongen, og har et ungt og lovende manskap på gang. Laget spiller en rask og underholdende håndball som kommer til å skape problemer for mange av lagene i Postenligaen. Etter å ha sett laget i en kamp, kan mangelen på litt muskler bli den største utfordringen i debutsesongen i Postenligaen.

Larvik møter Glassverket i andre serierunde 22. september på hjemmebane i Arena Larvik.

Lene Rantala stod en utmerket kamp mot Glassverket og viser at hun, som i så mange tidligere sesonger, blir å regne med denne sesongen også. Anja Edin viste frem mye bra mot Flint på tirsdag og fortsatte med det mot Glassverket. Gro Hammerseng ser ut til å være i rute etter en sesongs fravær fra håndballbanen. Aktiv i forsvar, løpsvillig i kontringene og frisk i satsingene i angrep. Det lover godt. Isabel Blanco spilte også en god kamp i begge ender av banen.

Larvik fortsetter oppkjøringen med turnering i Tyskland i slutten av neste uke. Der møter man blant annet russiske Zvezda Zvenigorod og Byåsen.