Seier og tap i Tyskland – Larvik

Seier og tap i Tyskland

Larvik og Team Tvis Holstebro fikk æren av å innlede årets Sika Cup i Tyskland. Danskene var mest på hugget og vant 15-11. I kamp nummer to for kvelden slo Larvik tilbake med seier 15-10 mot polske Zalglebie Lubin.

Kampen mot Team Tvis startet brått for Larvik. Danskene har nok kommet noe lengre i forberedelsene til ny sesong, tempoet de dro opp fra start var noe uvant for Larvik. I første omgang kom Team Tvis altfor lett til rundt Larviks 6-meter noe som bragte danskene foran med 4-5 mål tidlig i kampen. Kampene spilles over 2 x 15 minutter noe som gjør det tungt å vende  når luken blir stor. Larvik var friskere i 2. omgang og burde kuttet ned differansen, men litt slurv i kontringsspillet og skuddbom fra 6-meter hindret det.
Det var uansett godt å se at jentene hang med på tempoet i 2. omgang.

Målscorere: Linn Jørum Sulland 4, Anja Edin 2, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Pernille Wibe 1, Isabel Blanco 1, Karoline Dyhre Breivang 1.

I kamp nummer to mot Zalglebie Lubin var jentene langt skarpere fra start. Solid bakover og løpsvillige fremover. Til pause stod det 8-3, en ledelse som kunne vært enda større med litt bedre presisjon i kontringsspillet. I andre omgang kontrollerte Larvik kampen og vant greit 15-10.

Målscorere: Anja Edin 5, Linn Jørum Sulland 3, Thea Mørk 2, Gro Hammerseng 2, Olga Medevedeva 1, Isabel Blanco 1, Kristine Breistøl 1.

Spillet i begge kampene bærer litt preg av at det er en del nye spillere som skal tilpasse seg et nytt system og nye lagvenninner. Derfor var det flott å se den arbeidsmoralen som ble fremvist i kampene. Viljen er der- herfra handler det om å finne rytmen i spillet.