Hoppeslott på Hegdal – Larvik

Hoppeslott på Hegdal

Larvik HK jobber, som kjent for mange, med å etablere et stort Lekeland, i det som på folkemunn, kalles Båt 1 bygge på Hegdal. Det skjer senere i år. I september åpner klubben en stor hoppeslottpark i alle helger og i høstferien.

Prosjektleder for Lekeland, Liv Bente Mitchell gleder seg til å kunne invitere til lek og moro i helgene.

-Vi åpner allerede lørdag 1 september, og har åpent lørdager og søndager i hele september samt i høstferien. Vi har satt opp 16 hoppeslott, fra de største som også tenåringer kan ha det gøy med, men selvfølgelig også varianter som de minste kan leke i.

Vi har tatt med oss sumodraktene, borrelåsveggen, boksehanskene samt putekrigstokken. Det blir mange muligheter til å utfordre vennene til kamp. På åpningsdagen blir det mulig å få kjøpt grillmat, men vi har også etablert en kafeavdeling for de voksne hvor de kan slappe av mens ungene leker.

Vi tror dette blir et fint tilbud til alle lekeglade mens vi venter på at selve Lekeland åpner senere i år.
Det blir noe helt spesielt, noe folk i alle aldre bare kan glede seg til, avslutter Mitchell.

Veibeskrivelse:
Ca. 7 min. fra Larvik sentrum, mot Sandefjord R 303
Kjør over Gloppe bru, etter ca. 500m, avkjøring til Hegdal industriområde(venstre)
Første bygg på venstre side på Hegdalveien.
Stort Glassbygg som går under navnet Båt1-bygget.

Åpent fra kl.12 til 18 alle helger i september, samt hele høstferien (uke 40).

Inngang barn: kr.100,-

Voksne gratis