Enkelt til 3. runde i Cupen – Larvik

Enkelt til 3. runde i Cupen

Regjerende cupmester Larvik fikk som ventet ingen problemer med å avansere til 3. runde i Cupen med 2.divisjonslaget Fram som motstander. Det hele endte med seier 46-13 etter ledelse 21-6 til pause. Fram skal ha all honnør for at de kjempet med det de hadde hele kampen igjennom.

Drøye 300 tilskuere i Framhallen ga en god ramme for kampen, og begge lag fikk god støtte fra de fremmøtte. De som holdt med Larvik fikk naturlig nok mest å klappe for.
Larvik viste allerede i kampens begynnelse at laget ville ha noe fornuftig ut av kveldens oppgjør. Forsvaret holdt tett og kontringene kom tett. Larvik raste fra i målprotokollen og til pause stod det 21-6 i Larviks favør.

Bortelaget tok ikke foten av gassen i 2. omgang heller, og vant den 25-7. Fram-jentene ga aldri opp og enkelte ganger vartet de opp med noen gode kombinasjoner som skapte ubalanse i forsvaret hos Larvik.

Linn- Kristin Riegelhuth Koren og Anja Edin var de to som noterte seg for flest mål hos Larvik med henholdsvis 11 og 10 mål.

Anja Edin var eneste nykommer, som av ulike årsaker, fikk prøve seg i kveld. Hun spilte en meget god kamp, og sammen med Thea Mørk stod hun for kampens høydepunkt, da hun med ryggen mot målet spilte en perfekt luftball som Thea Mørk fløy inn i målet.

En jury kåret Anja til kampens beste spiller.

Førstkommende onsdag fortsetter Larvik veien mot Oslo Spektrum med ny bortekamp. Denne gang med Skrim som vertskap.

Kampfakta:

Tilskuere: 312

Utvisninger: Larvik 1×2. Fram 1×2.

Toppscorer Fram: Janne Klevstad, Runa Liabråthen og Trine Duvholt Larsen, alle 3 mål hver.