Folkevogn mot Porsche – Larvik

Folkevogn mot Porsche

Fram slo AK28 32-19 i forrige uke og dermed slapp Larvik å dra på langtur til Kristiansand i 2. runde. Are Ruud, trener for Fram, sammenligner kampen med et bilrace mellom en Porsche og en Folkevogn.

Kveldens kamp burde i utgangspunktet gitt oss et gjensyn med et par tidligere Larvik-profiler. Mot AK28 bidro Mari Døvle og Heidi Flaatnes godt til at seiersmarginen ble så stor som på 13 mål.De to blir av diverse årsaker ikke med i kveld, men helt uten innslag fra Larvik HK blir det ikke.
Janne Klevstad, en av juniorene klubben løftet opp i elitestallen for noen år siden, er en av bærebjelkene i årets Fram-lag. Dessverre satt en lei skulderskade stopp for håndballsatsingen i en periode, men nå er hun tilbake i bra slag i Fram-drakten, og hun ble kampens toppscorer med 11 mål mot AK28. Janne spilte 12 kamper for Larvik i 2008/2009 og scoret 13 mål til sammen.

Trener for Fram, Are Ruud, som for øvrig ikke blir å finne på benken i kveld pga. sivil jobb, ser at dette er rått parti.

-Vi gleder oss til kampen, men i utgangspunktet er dette et race mellom en Folkevogn og en topptrimmet Porsche.
Jeg tror vel ikke at Larvik kommer til å ta frem Champions League nivået i kampen, men det blir allikevel artig for jentene å få kjenne på nivået til noen av verdens beste utøvere innenfor sporten. Vi vinner ikke denne kampen, men vi skal ha det gøy, avslutter Ruud.

Vi kan legge til at flere av Larvik-spillerne kommer kjørende til kamp i Citroën’er fra Solum Bil. Porscher har vi ikke!

Larvik Håndballklubb stiller til start med alle spillere som er disponible. Tonje Larsen, Tine R. Kristiansen, Kari Mette Johansen, Nora Mørk og Kristine Breistøl er alle inne i en rehabiliteringsperiode. I tillegg spiller heller ikke Cecilie Leganger kveldens kamp.

Larviks nyeste tilskudd, Kristina Bille, blir heller ikke klar til kveldens kamp da hennes internasjonale overgang ikke har blitt ferdigbehandlet tidsnok.

Kampen spilles i Framhallen i kveld, onsdag 5. september kl.1900.