-Neppe noen cupbombe – Larvik

-Neppe noen cupbombe

Skrimtrener Petter Kjærnes er klar på at Skrim neppe kan stikke kjepper i hjulene til Larvik HK.

I et intervju med Laagendalsposten forteller treneren at han godt kunne tenkt seg en annen motstander i denne runden.

-Jeg skulle gjerne ønsket at vi hadde møtt et annet lag enn Larvik HK, sier skrimtrener Petter Kjærnes, som sammen med spillerstallen sin kom hjem fra ei ukes vellykket treningsleir i Nederland sent fredag kveld.

– Ikke det at det er noe galt i det å møte Larvik HK, men jeg kunne godt ha tenkt meg at vi hadde møtt et annet eliteserielag, som vi kunne kjempet jevnt med.

– Larvik HK er i en klasse for seg i norsk og internasjonal håndball, sier Kjærnes, som ikke forventer noen cupbombe.

Han lover imidlertid at jentene hans skal gi bånn gass og at de på ingen måte har tenkt å stå med lua i handa i Kongsberghallen.

Håper på folkefest i Kongsberghallen.

I skrimleieren håper man på godt oppmøte fra publikum onsdag kveld. Sist Larvik var på besøk i Cupen for to år siden var det 700-800 tilskuere til stede på kampen. Skrims trofaste oppmann, Gunnar Skullestad er optimist i så måte.

– Vi håper selvsagt at det kommer minst like mange nå, for det er jo ikke hver dag det er så mange gullvinnere fra et OL samlet på ett brett i Kongsberg.

Siste test før seriestart

For Larvik blir dette en siste test før Postenligaen drar i gang på søndag med bortekamp mot Sola.

-Vi har bevisst valgt å ikke spille veldig mange oppkjøringskamper før sesongstart, forteller Tor Odvar Moen.

-Vi har vært gjennom noen lange sesonger, samt at vi har hatt nøkkelspillere med i landslaget som har hatt en hektisk vår og sommer. Vi har god kontinuitet i troppen, og det gjør det noe enklere å spille inn de nye som har tilsluttet seg troppen vår i sommer. Disse kampene vi spiller nå blir derfor viktige for vår utvikling som lag.

Larvik reiser til Kongsberg med en noe redusert tropp. Ingen av de som stod over mot Fram er tilgjengelige i morgen.  I tillegg er Olga Medvedeva ute i denne kampen.

Skrim- Larvik, onsdag 12. september kl.19.00 i Kongsberghallen.