Full fart til 4.runde – Larvik

Full fart til 4.runde

Larvik løp som ventet fra Skrim i kveldens cupkamp i Kongsberghallen. Allerede etter 6 minutter hadde Larvik scoret syv mål mot Skrims ene.

Det var et meget løpsvillig larviklag som entret parketten i Kongsberghallen. Larvik straffet Skrim for alle skuddbom og enkle feil. Midtveis i omgangen datt intensiteten hos Larvik en smule, dermed glapp det også litt i forsvarsspillet til Larvik.

Andre omgang ble stort sett en kopi av den første. Larvik holdt trykket oppe i kontringsspillet og bød publikum på mye god håndball.
Vertene leverte periodevis mye fint spill noe som bør love godt for sesongen i 1. divisjon.

-Vi gjennomfører en god 3. rundekamp mot en motstander vi vet vi skal slå med god margin, sier Tor Odvar Moen. Det er flott å se at jentene vil være gode gjennom hele kampen. Vi løper mye og det er veldig høy kvalitet på mange av kontringene våre. Jeg tror at vi vil få se et Larvik som lager mange mål i den fasen denne sesongen. Der hang vi noe etter forrige sesong. Den delen lover godt.

– I det hele tatt synes jeg at vi gjør mye bra med ball i dag. Vi setter opp noen gode kombinasjoner underveis, og når jentene tar frem noen av «partytriksa» i tillegg, blir det veldig artig å se på. Flyveren mellom Linka og Anja var spektakulær, med sistnevntes piruett i lufta før ballen gikk i mål, avslutter en tilfreds Tor Odvar Moen.

En jury kåret Linn Jørum Sulland til banens beste spiller i kveld.

Målscorere for Larvik:

Linn Jørum Sulland 11, Anja Edin 6, Gro Hammerseng 6, Linn-Kr. R. Koren 5, Thea Mørk 4, Pernille Wibe 4, Isabel Blanco 2, Sara Breistøl 1, Karoline D. Breivang 1 og Mie Sando 1.