God stemning på Kick Off – Larvik

God stemning på Kick Off

Fredag kveld avholdt Larvik HK sitt årlige Kick Off for til sammen 120 sponsorer, frivillige og ansatte på Pakkhuset. Størst jubel høstet Sara Breistøl som tok seg av presentasjonen av spillerstallen til Larvik.

Fredag kveld avholdt Larvik HK sitt årlige Kick Off for til sammen 120 sponsorer, frivillige og ansatte på Pakkhuset. Størst jubel høstet Sara Breistøl som tok seg av presentasjonen av spillerstallen til Larvik.

Kvelden startet med et strålende måltid satt i stand av kjøkkensjef på Grand Hotel, Kjetil Bruseth og hans kumpaner. Den sjømatsinspirerte buffeten så meget innbydende ut, og så ut til å falle i god smak hos de fremmøtte.

Konferansier Olav Rønneberg loste forsamlingen gjennom en særdeles koselig kveld på Pakkhuset. Han startet med å presentere klubbens lojale samarbeidspartnere som er med på å legge grunnlaget for at Larvik kan jobbe mot visjonen «Verdens beste klubb» . 

Kveldens høydepunkt var helt klart den årlige presentasjonen av spillerstallen. I år var det Sara Breistøl som tok seg av den. Sara varslet med en gang at den ikke kom til å handle så mye om det sportslige.

-Jeg har satt fokus på helt andre ting en sport. Det vil vel sannsynligvis være sånn at dere i salen kan tjene penger fra Se og Hør på det dere får høre i kveld, sa lettere lattermild Sara Breistøl.

Spillerne ble ropt opp en og en etter tonene fra spesialtilpasset musikk, valgt av Sara. Samtlige fikk kjørt seg litt på scenen, og de fremmøtte fikk som lovet ta del i mye de ikke visste om spillerne. Isabel Blanco ble akkompagnert av tonene fra «Maniac» så kan man lure på hva Sara mente med det…

Ole Gustav Gjekstad informerte om tingenes tilstand i troppen og det var en optimistisk trener som tok ordet.

-Vi har så smått startet sesongen med to cupkamper mot henholdsvis Fram og Skrim. Selv om motstanden ikke har vært den beste så der det allikevel veldig bra ut for øyeblikket, selv med en del spillere ute med skader. Noen av dem vender nok tilbake om ikke altfor lang tid, da vil det som nå er bra, bli enda bedre. Jeg mener bestemt å se, at vi allerede nå har utviklet oss vider fra forrige sesong, fortalte Ole Gustav Gjekstad.

Forrige sesong endte med «The triple» på hjemmebane og semifinale i Champions League. Da er vel listen lagt?