Målet er å vinne alt – Larvik

Målet er å vinne alt

Tonje Larsen stilte i trener Ole Gustav Gjekstads sted under torsdagens kickoff for Postenligaen 2012/13. Det spilte liten rolle, for svarene er de samme uansett hvem i Larvik du spør.

– Vi går for å vinne, og målet er Mesterligaen, svarte Larsen.

Til Håndballmagasinet sier trener Gjekstad omtrent det samme.

– Vi vil vinne alt i Norge, og spille finale i Mesterligaen.

Denne sesongen har Larvik fått tre nye spillere samt at Gro Hammerseng er tilbake etter fødselspermisjonen. Og alle de andre lagene i Postenligaen vil selvsagt slå Larvik.

– Det er bare motiverende for oss, at alle ønsker å slå oss, mener Larsen.

Selv går hun på nok en sesong, og i år håper hun å kunne spille både i forsvar og angrep.

– Jeg opererte kneet for en belastningsskade i sommer, så jeg regner med å være klar om en måneds tid. Jeg gleder meg til å komme i gang, og å kunne spille for fullt begge veier.

 

Sulten på mer suksess

Til tross for at hun har vært med å vinne alt som kan vinnes i Norge med Larvik samt at hun har et Mesterliga-gull, er hun ikke mett på suksess.

– Jeg syntes fortsatt håndball er gøy, jeg er så heldig å spille på et så godt lag med en fantastisk spillergruppe og i en fin klubb som satser og har ambisjoner. Det var dessuten veldig gøy å vinne Mesterligaen, så det frister, sier Larsen.

Hun hevder også at det ikke er vanskelig å motivere seg for å spille i Postenligaen, til tross for at det noen ganger blir storseirer.

– Skal vi til Mesterligaen, må vi vinne i Norge. Sånn er det. Og det er alltid gøy å vinne kamper, sier hun.
Larvik starter sesongen borte mot Sola i morgen, søndag.