Jakten på nummer 15 – Larvik

Jakten på nummer 15

Larvik starter Postenligasesongen, og jakten på det 15. seriemesterskapet, borte mot Sola søndag. Larvik reiser til Sola med en noe redusert tropp.

Det bekymrer ikke hovedtrener Ole Gustav Gjekstad som er fornøyd med et han har sett av laget de siste ukene.

-Denne sesongen har vi heldigvis en bredere stall enn i fjor. Vi har fått inn tre nye spillere, også har vi fått Gro tilbake.  Selv om vi akkurat nå har mye kvalitet på sidelinja med skader, har det sett veldig bra ut i det siste. Det er bra trykk på treningene og cupkampene har vært bra.

Mot Sola seriedebuterer Anja Edin og Kristina Bille for Larvik, i tillegg gjør Gro Hammerseng come back i denne sammenhengen. Ole Gustav er godt fornøyd med det han har sett fra disse til nå.

-Anja har vært et friskt pust for oss. Hun har glidd godt inn i laget på kort tid, og hun har virkelig brukt de mange ferdighetene sine på en effektiv måte. I tillegg har hun bydd på noen spektakulære varianter når anledningen har vært der.

-Kristina har dessverre måttet vente litt på å slippe til i obligatoriske kamper, men nå er overgangen hennes godkjent. Hun trengs nå, for det har blitt mye på Linn og Linka i det siste. Bille har de kvalitetene som skal til for å bidra i laget, med bred erfaring fra det danske landslaget, og klubber som Viborg, Aalborg DH og Krim Ljubljana.

-Gro var vi spente på etter ett års fravær fra håndballbanen. Det vi har sett til nå har vært veldig bra. Hun er så absolutt tilbake, og jeg tror at hun har en veldig bra sesong i vente. Vi ser allerede nå mye av den råskapen som har kjennetegnet Gro når hun har vært frisk og på topp i tidligere sesonger.

I tillegg til de tre nevnte er Ole Gustav også veldig tilfreds med det han har sett av OL-spillerne til nå.

-De hadde en meget tøff sommer med mange samlingsdøgn og et langt mesterskap. Det endte som kjent med en «happy ending», noe som helt sikkert har tilført litt energi til disse.
Kari Mette er dessverre fortsatt skadet, mens Linn, Linka og Karo har spilt meget solid etter OL, det er ingenting som antyder at de ikke er sugne på mer suksess, avslutter Ole Gustav.

Disse spiller mot Sola:

Lene Rantala, Anja Edin, Sara Breistøl, Isabel Blanco, Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Linn Jørum Sulland, Thea Mørk, Pernille Wibe, Mie Sando og Kristina Bille.

Se kampen på TV2 Sumo kl. 1800.

Etter kampen stemmer du på banens beste på 1881 børsen eller på 1881 børsen- Larvik