Stem på din favoritt med 1881 – Larvik

Stem på din favoritt med 1881

Denne sesongen kan du stemme på din favorittspiller under og etter hver serierunde i Postenligaen. Vi oppfordrer alle som tar turen til Arena Larvik i dag, eller som ser kampen på TV2 Sumo, om å stemme på sin favoritt.

Alle som ønsker har mulighet til å stemme på sine favorittspillere via mobil eller PC, og alle som stemmer, er med i trekningen om flotte premier fra Norsk Topphåndball og klubbenes samarbeidspartnere. Ut ifra denne stemmegivningen vil man også kåre rundens spillere, månedens spillere og årets spillere.

På forsiden av klubbenes hjemmesider finnes det en 1881-logo som man kan trykke på for å stemme.

Stem her: 1881 børsen

1881 børsen etter runde 1.

Larvik – Glassverket, lørdag 22. september kl. 1800 i Arena Larvik. Solum Bil spanderer billetten.