Trivelig gjensyn med Bergslihallen – Larvik

Trivelig gjensyn med Bergslihallen

Det ble som ventet Larvik som tok steget videre mot Cupfinalen i Oslo Spektrum da Sola var motstander i 4. runde i Cupen. De rundt 400 tilskuerne i den gamle "storstua" Bergslihallen laget en fin ramme rundt kampen.

Larvik stilte til kamp med enda en spiller, på en fra før lang skadeliste. Linn Jørum Sulland tråkket over på mandagstreningen, og måtte se kampen fra sidelinjen.
Det stoppet ikke løpsvillige Larvik-spillere fra å kjøre over Sola før pause. Larvik ledet 20-12 anført av scoringsvillige Anja Edin, Gro Hammerseng og Linn-Kristin Riegelhuth Koren. Sistnevnte i rollen som høyre back i hele første omgang.

Sola reduserte et par ganger i starten av andre omgang og var i en kort periode 6 mål bak. Larvik svarte kjapt, og avstanden økte støtt og stadig utover omgangen.

Kampen ble avsluttet på aller beste måte da Sara Breistøl tricket inn mål nummer 38 fra en vinkel som nærmet seg parkeringsplassen nedenfor Bergslihallen.

Kvartfinalene trekkes i morgen, torsdag, klokken 1200. Trekningen streames på nett. Se www.handball.no for mer informasjon i morgen.

Vi retter en stor takk til Halsen Håndball for et meget godt gjennomført arrangement.