Festspill i jubileumskampen – Larvik

Festspill i jubileumskampen

Larvik feiret 250 kamper som ubeseiret i seriesammenheng på best mulig måte da Stabæk ble nedsablet i Nadderudhallen i kveld. Det stod 20-7 til pause, og 39-20 når det hele var over.

Om det var statistikken som stod på spill eller at man forventet tøff motstand som var utslagsgivende for at Larvik så sylskarpe ut fra start vites ikke. Det lyste av vilje over hele linja og samtlige hadde tatt på seg sprintskoene

Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad var full av lovord etter kampen.

-Veldig godt fornøyd med innstilling og gjennomføring. Første omgang blir jo rett og slett en makt demonstrasjon. Det var mange som var på hogget og gode i kveld.

-Lene stod utrolig godt i mål, og det var godt å se at hun er i form før alvoret starter i Champions League. Hun kom opp 20 meget gode redninger i dag.

Linn Jørum Sulland måtte stå over kampen mot Sola på grunn av et overtråkk på mandagstreningen. Mot gamle lagvenninner var hun i fyr og flamme.

-Vi var i tvil om det var lurt og spille. Dersom det er sånn hun fremstår som halvskadet gleder jeg meg til fortsettelsen, gliser Ole Gustav avslutningsvis.

KAMPFAKTA