Golden Goal til Larvik – Larvik

Golden Goal til Larvik

Direkte etter kampen mot Tertnes 10. oktober skal jentene i Larvik utsettes for elektrosjokkbehandling. Golden Goals Johan Golden og Henrik Elvestad har sett seg lei på at Larvik vinner og vinner på hjemmebane.

Tertnes står for motstanden i denne kampen også, og dersom de allerede ikke har brutt Larviks statistikk i den ordinære kampen, får de muligheten til å gjøre det i kamp nummer to for kvelden.

Larvik-spillerne utstyres med et elektrobånd på skuddarmen, og på sidelinjen sitter «bødlene» Golden/Elvestad og gir Larvik-spillerne et støt når de finner det formålstjenlig.

Støtene kan oppleves som ubehagelige der og da, men smerten forsvinner raskt. Elektrobåndene benyttes vanligvis til opptrening av hunder.

At det kan være ubehagelig fikk vi se da Viasats og TV2s fotballredaksjoner møttes til dyst sist vinter. Innslaget fra Golden Goal gikk verden rundt via YouTube og utenlandske medier.

Det er ikke første gang Golden Goal besøker Larvik. Sist de var gjester i Larvik var det som lagledere for Larvik i en sluttspillkamp mot Nordstrand.

Larvik – Tertnes, onsdag 10. oktober kl.19:00 i Arena Larvik.

Billetter til kampen