Spennende håndballuke i Larvik – Larvik

Spennende håndballuke i Larvik

Vi går inn i en uke med høy aktivitet i Larvik Håndballklubb. Onsdag er det Postenligakamp mot Tertnes i Arena Larvik, med påfølgende Golden Goal innspilling etter kampen. På lørdag dundrer det løs i Champions League med kamp mot de svenske mesterne fra Sävehof.

Travel periode

Larviks håndballjenter går inn i en meget travel periode hvor 11 eller 12 kamper, avhengig av utfallet av kvartfinalen mot Storhamar, skal avvikles på 6 uker.
Fem av disse kampene spilles i Arena Larvik og første motstander er Tertnes.

Uten tap på 150 hjemmekamper

Det er mange tall å forholde seg til når det gjelder Larviks seiersrekker. Da Larvik slo Glassverket i hjemmepremieren i Postenligaen rundet laget 150 kamper på rad uten tap på hjemmebane i seriesammenheng.
Stabæk var det siste laget som reiste fra Larvik med to poeng. Det skjedde i det forrige årtusenet, 14. mars 1999.

Seiersrekken utfordres onsdag

Tertnes kommer til Larvik med en imponerende seier mot Flint Tønsberg i bagasjen. Bergenserne kjørte over Flint i siste hjemmekamp og vant hele 34-16.
Tertnes er et av lagene som på en god dag kan plage Larvik. De spiller en veldig artig håndball når de er i flytsonen. Da kan de være veldig plagsomme.
Klubben er et av svært få lag som har slått Larvik på denne siden av årtusenskiftet. Våren 2004 vant Tertnes 32-20 over Larvik i Haukelandshallen i semifinalen i sluttspillet.

Elektrosjokkhåndball etter kampen

Johan Golden og Henrik Elvestad fra Golden Goal forventer Larvik-seier i hovedkampen. De tar turen til Larvik for å være helt sikre på at Larvik skal få et tap på hjemmebane.
Direkte etter kampen skal Larvik påføres elektrosjokkbånd, noe Tertnes slipper. De to herrene har en plan som tilsier at Larvik skal få store problemer med å få til noe konstruktivt med dette på armen.

Champions League på lørdag

Rosinen i pølsa finner vi på lørdag. Da starter det som for mange er sesongens høydepunkt- Champions League. De svenske mesterne Sävehof kommer til Arena Larvik.

Sävehof har et ungt og spennende lag denne sesongen, med flere svenske landslagsspillere. Klubben fremstår som en talentmaskin i svensk damehåndball, og har dominert den hjemlige serien i flere sesonger.
Dersom Larvik skal få en god start på gruppespillet er dette et lag som må beseires. Etter denne kampen venter det to tøffe oppgjør på bortebane mot FTC Rail Cargo Hungaria og Dinamo Volgograd.

BILLETTER TIL KAMPENE