Klubber og lag invitert – Larvik

Klubber og lag invitert

Larvik møter Tertnes i Arena Larvik i kveld- til to kamper. Klokken 19 er det blodig alvor og kamp om to poeng, deretter er det Golden Goal- gutta som overtar føringen når de utfordrer Larvik i elektrosjokkhåndball. Alle som tar på deg klubbdressen sin eller drakten kommer gratis inn på kampen. Øvre aldersgrense J/G 18 år.

Det blir en lang og innholdsrik aften i Arena Larvik i kveld. Postenligakamp og TV-innspilling står på agendaen- begge deler bør bli veldig underholdende.
Først skal Larvik forvare sin rekke med 150 kamper uten tap i egen arena i Postenligaen. Det mot et Tertnes som viste fin form før landslagsoppholdet.

Etter kampen starter Golden Goal sin innspilling. Til ØP sier Karoline Dyhre Breivang at hun tror at smerteterskelen er relativt høy i gruppa.

-Det er en gjeng med relativt høy smerteterskel, men det kan fort hende at det blir noen åpenbaringer på det området, kanskje jeg er en av de verste?

I samme intervju røper Sara Breistøl at hun har lagt en taktikk som hun har tro på.

-Jeg gjør meg så liten som mulig!

Hun la også til at hun regnet med at hun var relativt ukjent for «bødlene» Golden/Elvestad og at de sannsynligvis ikke ville finne knappen med hennes navn på.

Det blir garantert stor underholdning i Arena Larvik i kveld. Møt opp!

Larvik-Tertnes kl.19.00.

BILLETTER