Comeback for Tine K – Larvik

Comeback for Tine K

Tine Rustad Kristiansen har ikke vært på håndballbanen siden slutten av april. Nå er hun erklært skadefri og klar til kamp.

Slitt med akilles

Tine slet med en vond akillessene under forrige sesong. En sesong hun måtte bidra mye, da klubben i største delen av sesongen stod med kun to friske høyrehendte bakspillere.

På sensommeren ble dette tatt hånd om, og en operasjon ble gjennomført- nå gleder Tine seg over å være tilbake i troppen.

-Jeg gleder meg over å være tilbake i kampsammenheng. Jeg har vært lenge borte fra banen så det skal bli deilig å ta på deg drakten igjen.

-Nå har jeg ikke spilt kamper sammen med denne gjengen ennå, så i dag håper jeg at de som har startet sesongen på en god måte fortsetter den gode trenden.
Når det er sagt, blir det behov for meg i noen minutter, så er jeg klar!

Edin debuterer i Champions League

I et intervju med TV2 forteller hun at hun gleder seg til å kjenne på nivået i Europas mest fornemme turnering for klubblag.

-Jeg gleder meg absolutt til dette, og i og med at jeg ikke har spilt på dette nivået før se blir det enda en ny erfaring for meg.

-Jeg synes at vi har kommet godt i gang i år og gleder meg til fortsettelsen.

Hendelsesrik dag i Arena

Dagens høydepunkt er selvfølgelig kampen mellom Larvik og Sävehof som starter klokken 17.45. I tillegg til å se en god håndballkamp kan man også gjøre noen handelskupp i Arena Larvik i dag.
Under tribunen mot storskolen er det rigget opp en stor butikk med merkevarer fra Active Sportswear. Her kan man få kjøpt høstens varer fra H2O, Kilmanock og Color Kids til utrolige priser.

Alle varer selges med rabatter fra 50 til 70 prosent.

Løp og kjøp!

Larvik-Sävehof, lørdag 13. oktober kl.17.45 i Arena Larvik

BILLETTER

Husk!
Dersom du er medlem hos Stamina HOT treningssenter kommer du inn på kampen ved å vise frem medlemskortet ditt ved inngangen.