Strakk ikke helt til – Larvik

Strakk ikke helt til

Larvik HKs J18-lag får dessverre ikke muligheten til å forvare fjorårets fantastiske sølvmedalje i SPARserien.

Jentene havnet på tredjeplass i den siste kvalifiseringsrunden denne helgen, hvor det to beste, Utleira og Follo, tok de to attraktive plassene i den landsdekkende serien får 18-åringer.

På forhånd så dette ut som en meget jevn pulje hvor Larvik, Follo og Utleira alle hadde en sjanse til å gå videre.
Larvik startet helgen med å tape 23-17 for Utleira i en kamp hvor fire brente 7-meterskast ble veldig kostbare.

I kamp nummer to ble Toten som ventet beseiret med 24-19. Etter som Follo slo Utleira 27-20 i sin andre kamp for dagen ga det Larvik et tøft utgangspunkt for den siste kampen.

Den avgjørende kampen mot Folle måtte nå vinnes med fem mål. Det gikk dessverre ikke. Kampen endte uavgjort 21-21, noe som sendte Follo og Utleira videre til selve seriespillet i SPARserien.

Lagets trener Katja Nyberg var selvfølgelig skuffet på lagets vegne over å ikke få muligheten til å konkurrer med landets beste 18-åringer denne sesongen.

-Det er tungt å ryke ut før det hele begynner, men vi satt oss i en vanskelig situasjon etter de to kampene på lørdag.
Vi spilte kanskje vår beste kamp for sesongen mot Follo i dag. Jentene jobbet vanvittig bra og gjorde alt de kunne for å nå målet, men det holdt ikke med uavgjort 21-21.

-Vi spilte meget bra håndball i søndagskampen, men som i de to foregående kampene slet vi med uttellingen offensivt.

-Jentene var selvfølgelig lei seg etter kampen. De som var med forrige sesong, som vet hvor gøy det er å spille Spar, tok det nok litt ekstra tungt.

-Vi er i utvikling, og kanskje kom denne kvalifiseringen litt tidlig for oss. Når vi får lagt dette bak oss vil vi se at vi har massevis av kamper å se frem i mot i 2. divisjon og Sør Norge-serien i J18.

-Den siste kampen denne helgen var en opptur selv om resultatet ikke førte oss helt frem dit vi ville.