Rantala med jubileum onsdag – Larvik

Rantala med jubileum onsdag

Lene Rantala har vært en del av Larvik HK siden sesongen 1997/98. Siden den gang har hun kun stått over 6 obligatoriske kamper.

Onsdag når hun en milepæl, som kun Tonje Larsen kan matche, når hun løper inn på parketten i Nidarøhallen. Da spiller hun sin 600. obligatoriske kamp for klubben. Med det er hun klar toer bak Tonje Larsen som har 630 kamper i hvitt og rødt.

Tor Odvar Moen har vært i klubben i hele denne perioden og kan ikke få fullrost Lene nok.

-Lene har vært i klubben i hele den lange perioden hvor klubben har vært dominerende på hjemmebane, og senere blitt en maktfaktor i internasjonal kvinnehåndball.

-Det sier mye om Lenes betydning for klubben. Jeg tror at hun kun har stått over 6 kamper på alle disse sesongene. Ellers har hun vært på kortet i samtlige andre kamper. Jeg tror ikke det finnes en spiller med så få fravær over drøyt 15 sesonger. Og i et uant antall av kampene har hun vært helt avgjørende for utfallet. Et par av de seiersrekkene som har vært nevnt i media i det siste hadde ikke vært like lange uten Lene.

-Sist lørdag så vel alle at hun fortsatt holder et meget høyt nivå. Lene er 44 år, men det er kun i passet. På banen er hun ei ungjente fortsatt, avslutter Tor Odvar.

Det er mulig at vi etter hvert får se at andre spillere når det antallet, men vi kan garantere at det ikke blir av en spiller som har kommet til klubben i en alder av 29 år- som Lene gjorde.

Byåsen-Larvik, onsdag 17. oktober kl.1905.