På plass i Ungarn – Larvik

På plass i Ungarn

Larviks spillere og ledere overnattet i Trondheim etter jubelkampen mot Byåsen onsdag kveld. Klokken 0615 var gjengen samlet til frokost på hotellet. Det ble som de fleste forstår ingen feiring etter kampen i går.

Onsdag kveld ble avrundet med en deilig middag på Rica Nidelven hotell i Trondheim. Smilene satt løst rundt bordene selv om vekkerklokken allerede var stilt inn på 0545.

Larviks Tor Odvar Moen forteller at man har valgt et litt annet opplegg for denne turen enn man vanligvis gjør.

-Vi så jo tidlig at vi skulle til Trondheim noen dager før kampen i Ungarn. Derfor valgte vi å gjøre en lang tur ut av det hele. Vanligvis reiser vi til bortekamper i e-cup to dager før kampen skal spilles. Denne gangen blir det tre. Vi fløy fra Værnes via Gardermoen før vi landet i Budapest rett før kl.1330. Alt gikk som planlagt, og på flyplassen ble vi møtt av et hyggelig vertskap fra klubben.

-Nå skal det sies at vi ikke bor i Budapest denne gangen. FTC forteller at den vanlige hjemmehallen deres ikke har EHFs godkjennelse, derfor må de internasjonale kampene spilles i Dabas Sportcsarnok noen mil utenfor Budapest. Vi bor en halvtimes kjøring fra hallen i naturskjønne omgivelser på en liten plass som heter Bugyi. Hotell Forster Vadászkastély  er fint, men det er nok ikke mye å finne på her på fritiden. Men alt ligger til rette for at oppladningen til kampen på søndag skal bli bra.

-De som drømte om shopping kan nok bare glemme det! Vi eldste husker jo fortsatt en del av utelekene fra barndommen, så jeg ser ikke bort i fra at det kan bli noen runder med «boksen går» og litt «kasting på stikka», ler Tor Odvar.