Spent på nivået – Larvik

Spent på nivået

FTC fikk en drømmestart på comebacket i Champions League da de sist søndag knuste Dinamo Volgograd 37-21 på deres hjemmebane.

Nå tror trener Gabor Elek at kampen mot Larvik vil være med på å definere lagets nivå. I et intervju med ehfcl.com utdyper han dette på følgende måte.

-Nå er vi vertskap for et av verdens beste klubblag. Kampen på søndag ga oss tro på at vi virkelig hører til på dette nivået, men dersom vi fortsatt går rundt og er veldig fornøyd med det, kan vi få oss et sjokk på søndag. Jeg er utrolig nysgjerrig på å finne ut hvordan vi står til Larvik.

Elek er selvfølgelig veldig godt fornøyd med resultatet i Volgograd, men han mener at de møtte et lag som ga seg vel lett.

– De startet med en voldsom kraft, uten at det ga uttelling. Det varte kun i tre minutter, deretter så de veldig demotiverte ut. Vi fightet veldig godt hele kampen igjennom, og jeg blir veldig skuffet om vi ikke forsetter på den samme måten.

-Vi har modnet oss med spill i Cupvinnercupen de to siste sesongene, og jeg er sikker på at vi vil fortsette utviklingen nå som vi er med i det beste selskap. Vi skal alltid spille håndball med stor entusiasme, avslutter Elek.

På søndag får vi svaret når lagene møtes til kamp i Dabas Sportcsarnok kl.18.00.