Tap mot FTC – Larvik

Tap mot FTC

Larvik strakk ikke helt til i kveldens kamp i Dabas Sportcsarnok. Hjemmelaget vant fortjent 28-24 etter å ha ledet 16-12 til pause.

Det ble en kveld hvor Larvik til en stor grad ble felt av egne feil. Det ble litt for mye slurv med ballen i egne hender, og bakover var det i perioder alt for mye rom å boltre seg på for hissige ungarere. Det siste målet til FTC før pause kom noe symptomatisk for Larviks del etter et direkte frikast.

Ole Gustav Gjekstad oppsummerer kampen slik

-Vi gjør en tekniske dårlig håndballkamp, det legges i og for seg ned mye svette i de 60 minuttene, men det blir liksom ikke til noe ordentlig med ball. I perioder er vi heller ikke helt med bakover.

-På den positive siden får vi ta med oss at vi aldri ga opp, og at vi ikke slapp dem lengre unna enn fire mål. Det kan bli avgjørende til slutt.

Larvik klarte å skape litt spenning i andre omgang. Forvaret løftet seg flere hakk, noe som skapte flere kontringsmuligheter og mål. På stillingen 19-20, øynet de for dagen helsorte, en mulighet. Hjemmelaget så noe kjørt ut, men dessverre tok ikke Larvik i mot invitasjonen, og hjemmelaget svarte med å vinne den neste delen 6-1. Da var kampen avgjort.

Larvik må døyve skuffelsen kjapt, for allerede førstkommende onsdag venter Storhamar i kvartfinalen i Cupen, et par dager senere går turen til Volgograd og kamp mot Dinamo søndag 28. oktober.