Kvartfinale onsdag – Larvik

Kvartfinale onsdag

Onsdag spiller Larvik kvartfinale i Cupen mot Storhamar. Det blir Anja Edins første møte med sine gamle lagvenninner siden overgangen til Larvik i våres.

Det blir derimot ikke noe gjensyn med Prestrudhallen denne gangen. Kampen spilles i Elverums nye storstue Terningen Arena. Prestrudhallen er opptatt med annet arrangement, dermed blir det en skikkelig håndballgalla med Storhamar-Larvik og Elverum-Runar på plakaten. Alle på jakt etter en plass i semifinalene.

Gleder seg til gjensyn

Som tidligere nevnt blir dette Anja Edin sitt første møte med Storhamar etter overgangen til Larvik. Da Larvik spilte semifinale i sluttspillet på Hamar forrige sesong ble Anja takket av for sine sesonger i klubben. At det var en populær spiller som tok farvel med sitt hjemmepublikum etter den kampen råder det ingen tvil om.

-Det blir koselig å møte mine gamle venner fra Hamar, forteller Anja. Jeg rakk å bli kjent med mange fantastiske personer i og rundt klubben i den perioden jeg spilte for Storhamar. Jeg gleder meg til gjensynet, men under kampen er det fullt fokus på å bidra til at Larvik kommer til semifinalen i Cupen. Vi vil til Spektrum.

Gro i form

Gro Hammerseng er tilbake på banen for fullt denne sesongen. Hennes tilbakekomst har så langt vært kjærkommen, og meget god. At hun ville være tilbake som en bauta i midtforsvaret er muligens ikke så overraskende, men at hun etter såpass kort tid ville være blant de mestscorende på laget er kanskje det.
I hennes første sesong i klubben scoret hun 98 mål på 39 kamper. Denne sesongen står hun bokført med 52 mål på 10 kamper.

Storhamar – Larvik, kvartfinale i Cupen, onsdag 24. oktober kl. 1705 i Terningen Arena.