Larvik til semifinale – Larvik

Larvik til semifinale

Larvik gjorde jobben mot Storhamar i kveldens kvartfinale foran en fullsatt Terningen Arena på Elverum. Hjemmelaget beit seg fast i kampen og slapp aldri helt taket, men til slutt var det Larvik som kunne kvittere ut semifinalebilletten.

Larvik startet kampen perfekt noe og etter drøyt 7 minutter stod det 5-0 til Larvik. Hjemmelaget så noe desorientert ut i starten, men etter en tidlig time out fikk vertene litt mer styr på spillet sitt.

Det medførte at kampen ble langt mer jevnspilt, og Larvik slet i perioder med bakspillerne Betina Riegelhuth og Maja Jacobsen, samt linjespiller Lise Løke. Storhamar var ved noen anledninger kun et par mål bak Larvik, uten at det føltes direkte truende for bortelaget.

Larviks hovedtrener Ole Gustav Gjekstad oppsummerte kampen slik.
– Det krevdes mye kjemping for å komme til semifinalen og vi har en del å gå på rent spillemessig. Det ble fightet godt og etter hvert synes jeg at vi fikk en brukbar defensiv trygghet.

-Jeg var litt frustrert over at vi i denne kampen spilte etter en litt annen regelbok enn den vi vanligvis bruker. Det medfører at spillerne blir litt usikre på hva de kan forholde seg til, avslutter Ole Gustav.

Neste oppgave for Larvik er bortekampen mot Dinamo Volgograd på søndag.