Tonje med i troppen mot Storhamar – Larvik

Tonje med i troppen mot Storhamar

Tonje Larsen opererte sitt omtalte kne 18. juli. Etter tre måneder med opptrening fungerer kneet nå så bra at hun kan prøve seg med drakten på i noen minutter, for å få en dose verdifull matchtrening. (se videointervju nederst i saken).

I første omgang er det snakk om å spille noen sekvenser i forsvar for å  få litt følelse med kamptempoet igjen.
Tonje ser frem til å få på seg kamptøyet igjen, og blir glad for noen minutter på banen mot Storhamar onsdag.

-Det går veldig bra med kneet, og jeg kan bidra med litt i forsvar, det er i alle fall det jeg håper på, slik at jeg kan få litt kamptrening.

-Dersom det går bra i morgen håper jeg at jeg kan få være med i kampen mot Dinamo Volgograd i Russland på søndag.

-Det ble sagt at opptreningen ville ta ca. 3 måneder og den tiden er nå gått. Jeg føler at jeg er i rute i forhold til den planen. På sikt håper jeg at dette blir så bra at jeg kan spille angrep også.

-Det er jo så gøy å score mål, flirer Tonje Larsen avslutningsvis.

[jwplayer mediaid=»2810″]