Larvik sterkest i Volgograd – Larvik

Larvik sterkest i Volgograd

Larvik fremstod som et mye sterkere lag enn Dinamo Volgograd i ettermiddagens kamp. Dinamo-spillerne hold følge en stund, men gikk etterhvert tomme for krefter.

Det var et meget tent Larvik-lag som entret banen i Volgograd i ettermiddag. Den mindre gode kampen mot FTC skulle for en hver pris revansjeres, og revansje ble det.
Larvik fomlet litt innledningsvis i eget forsvar, men etter vel halvveis i omgangen så det bra ut. Larvik opparbeidet seg en femmåls-ledelse i siste del av omgangen, en ledelse som vertene klarte å kutte ned til tre mål til pause.

I pausen ble i følge Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad, gjengen enige om å skru til bakover og løpe etter motstanderen når ballen ble vunnet.

-Dinamo har mange gode håndballspillere i sin tropp, men vi så allerede i første omgang at laget fikk litt vondt i viljen når vi kom foran.
Etterhvert ble de veldig opptatt av å spille ballen inn til sine linjespillere, noe som ga oss mange muligheter til å ta fra de ballen.

-Jeg er meget godt fornøyd med gjennomføringen, og det var godt å se jentene ta for seg i andre omgang. Vi slipper vel kun inn tre mål på de første snaue tjue minuttene i andre omgang, avslutter Ole Gustav.

Dagens seier gir Larvik en god posisjon foran de resterende tre kampene i gruppespillet. Kommende helg kommer Dinamo på besøk til Larvik og med seier i den kampen vil Larvik ta et stort steg videre mot avansement fra gruppen. Ja faktisk kan det hele sikres neste helg dersom FTC vinner mot Sävehof i Sverige og Larvik gjør jobben sin i Arena Larvik lørdag 3. november.

Den kampen ser du i Arena Larvik lørdag kl.1745.

BILLETTER TIL KAMPEN KJØPER DU HER

Kampfakta Dinamo-Larvik