Storseier mot Levanger – Larvik

Storseier mot Levanger

Larvik ga Levanger en solid trykk da de var på besøk i Arena Larvik i kveld. Det var det ikke mulig å tippe etter ca. 23 minutter på stillingen 9-6.

Larvik startet kjøret med snaut syv minutter igjen av første omgang. De minuttene vant Larvik 7-2 og kunne med det gå til pause med en åttemåls ledelse- 16-8.
Andre omgang bød på mye god håndball fra hjemmelagets side, i alle faser av spillet. Levangers Martine Bentzen og Mari Molid var friske på kassa, men etter hvert falt uttellingsprosenten kraftig- det ga Larvik mange sjanser til å løpe etter i kontra. Det er sjelden godt nytt for motstanderen.
Larvik økte forspranget jevnt og trutt, noe som til slutt ga en seiersmargin på 17 mål.
Larvik startet med Tonje Larsen i midtforsvaret, sammen med Pernille Wibe. Sammen med resten av gjengen gjorde de en god første omgang forsvarsmessig.
Nevnte Wibe fikk rikelig med spilletid i kveld, noe hun takket for med godt spill i begge ender av banen.
Linn-Kristine Riegelhuth ble kampens toppscorer med 8 mål. Nærmest fulgte Karoline Dyhre Breivang med 6 mål. Hun ble også kåret til kampens beste spiller av en jury i hallen.

Neste oppgave for Larvik er den viktige kampen mot Dinamo Volgograd i Champions League. Kampen spilles førstkommende lørdag kl. 1745 i Arena Larvik.