Arrangerer håndballskole i Vadsø – Larvik

Arrangerer håndballskole i Vadsø

Larvik Håndballklubb og Vadsø Turnforening har gleden av å invitere til håndballskole i Vadsø. Larvik stiller med minimum 4 spillere fra elitelaget som instruktører. Det som er sikkert er at Nora Mørk, Lene Rantala, Tine Rustad Kristiansen og Sara Breistøl kommer.

Larvik Håndballklubbs akademi arrangerer nå sin tredje håndballskole utenfor egen by. Denne gangen er det Vadsø som får besøk av jentene fra elitelaget til Larvik HK. Tidligere har jentene vært på besøk i Molde og på Rygge.

Når arrangeres dette?
Vi starter opp fredag ettermidag den 23. november og holder på til søndag formiddag den 25. november. Informasjon og timeplan vedr. Håndballskolen blir sendt ut mandag 19. november via e-post.

Hvem kan delta?
– gutter og jenter i alderen 9 til 19 år (2003-1993).

Instruktører
Kun spillerne og trenere på Larvik Håndballklubbs Eliteserielag stiller som trenere på håndballskolen.

Gruppeinndeling
Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder, klubbtilhørighet og kjønn. Dersom du ønsker å trene sammen med noen du kjenner fra andre klubber enn din egen skriver du det inn i kommentarfeltet når du gjennomfører påmeldingen.

Priser
Deltageravgift: kr 1250,- + eksp.gebyr kr 20,-, inkluderer instruksjon, lunsj (lørdag og søndag) og T-trøye.
*øvrige kjøpsbetingelser finnes på bestillingssiden.

Overnatting
Vadsø TF legger til rette for overnatting på skolen som er tilknyttet hallen for de deltagerne som har behov for det i forbindelse med håndballskolen. Overnatting koster ikke noe ekstra.
Deltagere som velger overnating må selv stå for all bespisning, utover lunsj (lørdag og søndag) som er inkludert i prisen.

Kontaktperson Larvik
Sara Breistøl: sara@larvikhk.no / 33138230-innvalg 3

BESTILL PLASS PÅ HÅNDBALLSKOLEN I VADSØ HER