Har laget egen Larvik-sang – Larvik

Har laget egen Larvik-sang

Larvik Håndballklubb arrangerer en av sine populære Superweekends denne helgen. Enebakk J11 har gledet seg veldig til dette, og har kortet ned ventetiden med en tur i et studio og innspilling av en egen tursang.

Over 50 jenter er samlet på Superweekend i Larvik denne helgen. De er innkvartert på Sportellet til Halsen IF. I løpet av helgen skal de gjennom tre håndballøkter med Larviks spillere som instruktører, og på lørdag ettermiddag skal gjengen på kamp i Arena Larvik når Dinamo Volgograd kommer på besøk. Etter kampen møter jentene spillerne til Larvik over en bit pizza i Arena. Der kommer garantert autografpennene og kameraene til jentene godt med.

Dette har Enebakks J11 gledet seg så mye til at de så seg nødt til å korte ned ventetiden med å lage en egen sang til turen til Larvik. Den skal spilles i Arena Larvik i morgen.

Her kan du høre låten jentene har laget. Godt jobbet, jenter!

[jwplayer mediaid=»2873″]