Billettinformasjon – Larvik

Billettinformasjon

Vi er i innspurten av høstsesongen for Larvik HKs del. Det som er sikkert er at den avsluttes med to veldig spennende kamper i Arena Larvik kommende uke.

Denne uken står det to bortekamper på agendaen- Oppsal og Sävehof. Uken etter spilles det to kamper av stor betydning for fortsettelsen av sesongen.

Semifinale i Cupen

Onsdag 14. november kommer Byåsen på besøk til semifinale i Cupen. Norges to beste lag møtes også denne sesongen i steget før selve finalen i Oslo Spektrum. Begge lag er garantert supermotiverte for å ta seg videre fra «vorspielet» til selve festen i Oslo den 30. desember.

Billetter til kampen kan du kjøpe via linken lengre ned på siden eller på kampdag i Arena Larvik fra klokken 1700. Kampstart er kl. 1830.
Dette er et NHF arrangement. Sesong- og sponsorkort gjelder ikke for denne kampen.

Gruppefinale i Champions League
Lørdag 17. november spilles det som i øyeblikket ser ut til å bli den avgjørende kampen om den viktige førsteplassen i gruppe C i Champions League. Larvik tar i mot FTC Rail Cargo Hungaria, som i skrivende stund leder gruppen, til det vi håper og tror skal bli en ren finale.
Larvik må i all enkelhet ta like mange, eller flere poeng enn FTC kommende helg. Larvik spiller bortekamp mot Sävehof og FTC tar i mot Dinamo Volgograd i Budapest.

Dersom begge lag vinner sine kamper må Larvik slå FTC med minimum 5 mål, eller 4 dersom FTC ikke scorer mer enn 23 mål i Arena Larvik.

Begge lag er garantert sugne på den attraktive førsteplassen, da det gir en bedre inngang til trekningen av Hovedrunden som starter opp i februar.

Bieber-billetter
Vi vil sammen med vår samarbeidspartner RIMI også denne gangen trekke ut to vinnere som får to billetter hver til en av Justin Biebers konserter i Telenor Arena i april 2013. Og ja, man må være tilstede i Arena Larvik lørdag 17. november for å være med i trekningen.

Kamper og billetter

Larvik-Byåsen, semifinale Cupen, onsdag 14. november kl.1830 i Arena Larvik

Larvik- FTC Rail Cargo Hungaria, lørdag 17. november kl.1745 i Arena Larvik

 

Husk at det også finnes tilbud på lagsbilletter til Larvik – FTC Rail Cargo Hungaria