Minifinale mot Sävehof – Larvik

Minifinale mot Sävehof

Søndag ettermiddag spiller Larvik en meget avgjørende kamp mot Sävehof i Gøteborg. Den kampen bør nok vinnes for å holde tritt med gruppeleder FTC Rail Cargo Hungaria.

Etter at avansementet til Hovedrunden ble klart sist lørdag gjenstår nå kampen om førsteplassen i gruppen. En plassering Larvik vil gi alt for å knipe, det gir en klar fordel i trekningen for Hovedrunden tirsdag 20. november.

Larvik bør nok aller helst vinne kampen i Sverige for at det skal skje, for det er nok ikke særlig sannsynlig at FTC avgir poeng hjemme mot Dinamo Volgograd denne helgen.

-Vi har definitivt ikke slått oss til ro med at vi er videre to runder før slutt, forteller hovedtrener Ole Gustav Gjekstad. Vi går knallhardt etter seier på søndag, for vi vil veldig gjerne at den siste kampen hjemme mot FTC lørdag den 17. november skal bli en finale i gruppen.

Dersom begge lag vinner sine kamper denne helgen vil Larvik vinne puljen med en seier over FTC på 5 mål, eller 4 dersom ungarerne ikke lager mer enn 23 mål i Larvik.

-Det betyr mye for oss å skaffe oss den muligheten for det gir oss helt klart et bedre utgangspunkt i trekningen, sier Ole Gustav. Det skal trekkes to grupper av fire lag bestående av to 1’ere og to 2’ere.
Det sier seg selv at det vil være en stor fordel å være en av enerne.

Larvik møter et Sävehof- lag som har vist en god stigning i Champions League de siste par ukene.

-Sävehof har sett mye bedre ut i de siste to kampene de har spilt mot FTC, forsetter Ole Gustav. Både borte og hjemme har de ført kampene i 55 minutter, men ikke vært gode nok til å avgjøre kampene. Der har ungarerne vist mest rutine, men de har spilt meget god håndball i begge kampene, så vi må opp mot vårt beste nivå.

Kampen kan du se på TV2 Sport og TV2 Sumo søndag 11. november kl.1500.

Vi minner om kommende kamper i Arena Larvik.

Onsdag 14. november kl.1830. Larvik – Byåsen, semifinale i Cupen

Lørdag 17. november kl.1745. Larvik – FTC, Champions League