Vil stoppe Sulland – Larvik

Vil stoppe Sulland

Sävehof har gradvis vokst seg inn i Champions League nivået. Leget startet noe famlende i Larvik i midten av oktober, med to gode kamper mot FTC i bagasjen tror nå svenskene på seier i følge sin egen hjemmeside savehof.se.

Stoppe Sulland
I følge hjemmesiden blir deres hovedoppgave å få stopp på Linn Jørum Sulland og Anja Edin, som er de to som har produsert flest mål for Larvik. Det blir fremhevet som så viktig at det vil være matchavgjørende for Sävehof.

Går for tredjeplassen i gruppen
Trener Henrik Signell fokuserer på at laget nå har tilegnet seg en solid porsjon rutine i løpet av de fire første gruppespillskampene.
-Vi har hevet oss godt og har hat to hederlige tap på rad. Kan vi spille jevnt mot FTC Rail Cargo, kan vi sikkert true Larvik i Partillebohallen. Vi har fått masse rutine å spille internasjonalt, men det er åpenbare ting vi kan forbedre. Vi må lære å spille spillet med dommerne bedre, det er svært viktig forskjell til Elitserien. Men hvis vi får beholde våre spillere, og vi får sjansen til å spille Champions League neste år, må motstanderne passe seg, da er det vår tur!

Mangler sin storskytter
Sävehof stiller til kamp uten en av sine viktigste spillere, Jenny Alm. Hun pådro seg en leddbåndskade i forrige kamp og må belage seg på en pause på 3-6 uker. Det betyr også at hun er uaktuell med tanke på deltagelse på det svenske landslaget til EM i Serbia i desember.

Sävehof-Larvik, søndag 11. november kl. 1500 i Partillebohallen.

Les også ehfcl’s forhåndstoff om runde 5 i gruppespiellet