Merkevare – outlet i Jegersborggata – Larvik

Merkevare – outlet i Jegersborggata

Larvik Håndballklubb åpner eget merkevare- outlet i de gamle lokalene til Ole Olsen i Jegersborggata torsdag 15. november. Der kan du få kjøpt sport- og fritidstøy fra høstens kolleksjoner fra H2O, Kilmanock og Color Kids med rabatter på opptil 70 prosent.

Active Sportswear er en av klubbens hovedsponsorer og leverandør av Larvik HKs drakter og fritidstøy fra H2O. Active Sportswear har solgt merkevarenavnet H2O videre, noe som har medført at alle varer skal ut fra deres lager. Det har gitt klubben muligheten til å drive i klesbransjen en drøy måneds tid.

Prosjektleder hos Larvik HK Liv Bente Mitchell gleder seg til å åpne dørene i Jegersborggata torsdag.
-Vi har klær til folk i alle aldre, så her kan alle gjøre et kupp! Dette er høstens varer, så her vil det være mulighet til å skaffe seg flotte klær tilpasset årstiden.

-Også må jeg legge til at man her kan finne  julepresanger for en rimelig penge.

Butikkens åpningstider:

Alle torsdager, fredager og lørdager fra 15. november til jul. Åpent fra kl.12-18.