Parademarsj til finalen – Larvik

Parademarsj til finalen

Larvik spilte seg frem til klubbens 17. cupfinale når Byåsen ble slått med 33-20 i Arena Larvik. Larvik avgjorde kampen med en strålende første omgang og pauseledelse 18-8.

Byåsen hang med til 5-4 deretter tok Larvik over showet og seilte fra trønderne inn mot pause, i det som ble en fantastisk flott første omgang fra hjemmelaget.

-Vi får satt et utrolig bra tempo i matchen, forteller Gro Hammerseng. Vi var veldig solide bakover, og fremover fikk vi oppe et meget bra tempo i kombinasjonsspillet. Da er det gøy å være utpå der.

Larvik startet også andre omgang best med et par kjappe scoringer. Ledelsen var på det meste på hele 16 mål. Larvik-gjengen så fornøyde ut, slik at den siste delen av kampen ble mer jevnspilt.

Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad var meget godt fornøyd med det han fikk se i kveld.

-Første omgangen var utrolig bra fra vår side. Jeg vet at vi kan være så bra bakover som vi var. Det som gledet meg mest var farten og trykket i angrepsspillet. Jentene setter opp et klokt spill og vi lykkes med det meste av det vi forsøker på.

Det blir ingen Vestfold-finale i Oslo Spektrum den 30. desember. Flint klarte ikke å vippe vekk Stabæk fra finaleplassen, det ble tap 19-24 i Slagenhallen i kveld.

Dermed blir det reprise på fjorårsfinalen, der Larvik slo Stabæk 37-13.

Storkamp på lørdag
Nå rettes alt fokus mot puljefinalen mot FTC i Champions League lørdag kveld. Det er høstens siste kamp for Larviks del og med det som ble vist frem i kveld er det lov å tro på puljeseier. Larvik må slå ungarerne med 5 mål for å overta førsteplassen i gruppe C. Fire kan holde, men da må ikke bortelaget score mer enn 23 mål.

Larvik-FTC Rail Cargo Hungaria, lørdag 17. november kl. 1745 i Arena Larvik.