En god prestasjon er nok – Larvik

En god prestasjon er nok

Larvik vil ha revansje fra kampen i Ungarn der Larvik tapte 28-24 mot et aggressivt FTC Budapest. Aller helst bør det bli seier med fem mål eller mer.

Det er lagt opp til et durabelig oppgjør i Arena Larvik i morgen når det skal kjempes om den viktige førsteplassen i pulje C i Champions League. For FTC er det nok med ett poeng, eller et tap med mindre enn det Larvik fikk i Ungarn da lagene møttes der sist.

Larviks hovedtrener Ole Gustav Gjekstad er fult klar over forutsetningene, men er ikke like opptatt av tallene før kampen.

-Vi vet hva som gjelder, men vi kan ikke tenke noe særlig på det før kamp. Det viktigste for oss blir å levere en god prestasjon. Gjør vi det, vinner vi med det antallet mål vi trenger.  Vi var langt unna vårt beste i Ungarn, nå synes jeg det ser mye bedre ut. Tall og stilling får vi konsentrere oss om når kampen nærmer seg slutten.

-Offensivt var vi veldig bra mot Byåsen på onsdag. Dersom vi kan være like pågående i den delen av spillet på lørdag blir det bra.  Men vi skal huske at vi møter et bedre lag i denne kampen.

-I tillegg må vi også være tette bakover. Vi ønsker oss en kamp i høyt tempo hvor vi får mange kontringsmuligheter. I Ungarn var vi litt slappe i klypene bakover. Det skal vi definitivt ikke være i morgen.

For å vinne gruppen er det flere varianter som gjelder, alle krever dog at det blir seier.
-Vinne med minimum 5 mål.
-Vinne med fire mål, men da må ikke FTC score mer enn 23 mål.
-Vinne med samme resultat som det ble i Ungarn, 28-24. Da går Larvik videre på bedre total målforskjell.

Spennende blir det, og hvem som trekker det lengste strået får vi svar på i morgen. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Arena Larvik i morgen. Jentene trenger din støtte!

Larvik-FTC Rail Cargo Hungaria, lørdag 17. november kl.1745 i Arena Larvik.