Spennende duell i vente – Larvik

Spennende duell i vente

Alt er lagt til rette for vi skal få en skikkelig e-cupthriller i Arena Larvik i ettermiddag. Det er bra fart på billettsalget, men fortsatt er det mange gode seter ledig!

Kamp om førsteplassen
Både Larvik og FTC er på jakt etter den viktige førsteplassen i pulje C. Larvik stiller med samme gjeng som i onsdagens kamp mot Byåsen. FTC hadde spillefri i midtuken og har hatt en hel uke på å forberede seg til denne kampen. Siden lagene møttes Ungarn har FTC fått en viktig brikke på skadelisten. Bakspiller Szandra Zascik har operert en skulder og ute i flere måneder.

Godt billettsalg
Det ser ut til å bli bra med publikum på kampen. Det borger for god stemning og skikkelig drahjelp for Larvik. Arena Larvik har bare gode plasser, så dersom ennå ikke har kjøpt billett er det fortsatt mulig å skaffe seg en god plass «ringside» til denne duellen.

I tillegg til en spennende kamp skal vi dele ut billetter til Justin Bieber-konsert og solbriller fra Krogh Optikk i pausen. 1 heldig vinner av konkurransen vi annonserte tidligere denne uken får også ta med seg 4 venner og se kampen på nært hold. Premien er å få sitte i en sofa som er plassert «ringside» under kampen. Vinneren får også sin egen reklame på LED-skjermene under store deler av kampen.
Det er med andre ord mye som skjer i årets siste kamp i Arena Larvik i dag.

Larvik-FTC Rail Cargo, i dag kl.1745 i Arena Larvik