Til topps! – Larvik

Til topps!

Larvik gikk seirende ut av en tøff batalje mot FTC i Arena Larvik. De 2890 tilskuerne ble vitne til en meget tøff kamp i kveld. Larvik vant 30-23 og gikk med det til topps i gruppe C.

Larvik var det førende laget gjennom hele kampen, men det tok lang tid før man fikk kontroll på «innpåslitne» ungarere. Larvik ledet 16-13 halvveis, og de fleste ventet nok på et rykk i starten av andre omgang. Det kom ikke, i stedet var det FTC som jobbet seg opp på siden av Larvik.
Temperaturen steg gradvis i kampen og hallen, og de to hviterussiske dommerne hadde mer enn nok å henge fingrene i, bokstavelig talt. Siste delen av kampen ble preget av utvisninger og to røde kort.
Linn-Kristin Riegelhuth fikk noe uforståelig, sett fra vår posisjon,  det ene. Det andre fikk Szuzsanna Tomori, etter noe som så ut som en hevnaksjon.

Cecilie Leganger leverte en kanonkamp mellom stengene og tror at den lille temperaturstigningen hjalp Larvik godt.
-Vi løftet oss den siste delen da det tok av litt på banen. Vi ble mer aggressive dermed løftet vi forsvarsspillet de nødvendige hakkene.

Larvik vant med dette resultatet gruppe C  og det gir laget en fordelaktig posisjon i trekningen førstkommende tirsdag. Når det er sagt blir det uansett tøffe tak når de 8 beste lagene skal fordeles i to puljer i Hovedrunden som starter opp første helgen i februar .

Oppdatering på skaden til Isabel Blanco:

Isabel var borte noen sekunder og har pådratt seg en liten hjernerystelse. Hun er nå på sykehuset i Tønsberg for å ta noen kontrollbilder av hode og nakke.

Vi har snakket med Isabel på telefon og hun er ved godt mot og føler seg ok.