Åtte lag klare – Larvik

Åtte lag klare

Søndag kveld ble det klart hvilke 8 lag som ligger i bollen når Hovedrunden i Champions League trekkes førstkommende tirsdag.

Gruppe A
1. Oltchim Valcea
2. Randers

Oltchim levde opp til de skyhøye forventningene og vant alle kampene i gruppespillet. Randers tok andre plassen på bedre resultat i innbyrdes oppgjør mot Hypo. De to lagene møtes i Randers i ettermiddag, og danskene måtte vinne med mer enn syv mål. Randers spilte en solid kamp og vant 29-20. Hypo fortsetter i Cupvinnercupen, mens den internasjonale delen av sesongen er over for Buxtehuder.

Gruppe B
1. Györ
2. Krim

Györ gikk gjennom gruppespillet med full pott og var klare for neste steg med to runder igjen å spille.
Den andre plassen tok Krim. De måtte være minst tre mål bedre enn Podravka i kveldens kamp i Ljubljana. Krim kontrollerte kampen og vant 28-22.
Podravka spiller videre i Cupvinnercupen og Cluj er ferdigspilt i Europa.

Gruppe C
1. Larvik
2. FTC

Larvik knep som kjent førsteplassen fra FTC i Arena Larvik i går. Dinamo Volgograd fortsetter i Cupvinnercupen selv om det ble tap 30-25 for Sävehof i dag. Dinamo vant med seks mål da legene møttes i Sverige.

Gruppe D
1. Zvezda
2. Buducnost

Det var knyttet litt spenning til avslutningen av denne gruppen i dag. Både Buducnost, Zvezda og Thüringer hadde alle muligheter til avansement. Dagens første kamp mellom Thüringer og Zvezda avgjorde utfallet. Russerne vant 23-20 i Tyskland og tok førsteplassen. Kampen mellom Buducnost og Viborg ble da uten betydning for utfallet. Buducnost påførte Viborg sitt sjettes strake tap i gruppen ved å vinne 26-23. Det betyr at Thüringer spiller Cupvinnercup og at Viborg nå kan konsentrere seg om den danske ligaen.

 

Tirsdag skal disse åtte lag bli til to grupper med fire lag i hver bestående av to enere og to toere.
Larvik kan ikke havne i gruppe med FTC.