Andre møtet med Randers – Larvik

Andre møtet med Randers

Dette er kun det andre møtet med Randers i europeisk sammenheng. Sist lagene støtte på hverandre endte det med to klare gevinster til Larvik.

Som nevnt er historien mellom de to lagene meget kort. To kamper i gruppespillet i 2010/11 er det hele. Randers ble utslått som siste lag i gruppen, mens Larvik senere gikk helt til topps i turneringen.
Randers har bygget stein på stein de siste sesongene, og sakte men sikkert tatt plass i toppen av dansk kvinnehåndball. Randers er regjerende dansk mester etter at de slo Viborg i to høydramatiske finaler i våres. Klubben har relativt kort erfaring fra spill i Champions League. Dette er den tredje sesongen. I 2010/11 ble de som nevnt slått ut i gruppespillet. Det skjedde også forrige sesong, men da fortsatte den internasjonale sesongen i Cupvinnercupen. Der ble det bråstopp mot russiske Zvezda.
Randers sitt lag består av flere profiler som er kjent fra det danske landslaget. Før denne sesongen forsterket de laget ytterligere med to spennende navn. Fra Itxako hentet de den fotrappe playmakeren Macarena Aguillar, og fra franske Toulon plukket de opp en av verdens beste venstrekanter Siraba Dembele. En ting er sikkert, Randers har et meget slagkraftig lag denne sesongen, selv om deres største profil de siste årene, Katrine Fruelund, har lagt opp.

Kampoversikt (Larviks mål nevnt først)

2010/11 Gruppespillet i Champions League 33-19 (H) / 38-20 (B)