Larvik med håndballskole i Vadsø! – Larvik

Larvik med håndballskole i Vadsø!

71 entusiastiske barn og ungdommer fra Varangerhalvøya har vært på håndballskole denne helgen. Med håndballstjernene Lene Rantala, Sara Breistøl, Nora Mørk og Tine Kristiansen som instruktører har Larvik arrangert håndballskole nesten så langt nord og øst i landet du kommer.

-Dette har vært god håndball og god Larvikreklame, forteller Lene Rantala engasjert. Imponert over gjestfriheten og den lokale arrangøren Vadsø Turnforening. Og selv om det har vært 4 gode treningsøkter blir det mye prat og spørsmål om håndballprofilenes liv som «rike håndballproffer»!

Litt lattermild forklarer Sara. – Jeg fikk noen morsomme spørsmål ja. Det var noen som lurte på om det ikke var deilig å være en vellykket håndballspiller og om livet som rik var godt! Jeg var nødt til å gjøre en virkelighetskorrigering, ler Larviks venstrekant. – Når du spurte hva slags bil jeg hadde, hadde de nok ventet et «millionglis» til svar, men jeg er svært så fornøyd med min Citroën DS3, skryter hun.

– Vi har kost oss her nord med flott vertskap og herlige barn og ungdommer i alderen fra 9 til 19 år. Mørkt har det vært, men det merker vi lite til inne i en fantastisk Vadsøhall. Vi er imponert over forholdene her. Og i går nøt vi et fortreffelig måltid med lokal finbiff fra lokal rein.

Jentene er tilbake i Larvik i natt kl. 02.00. Og med avreise fredag morgen kl. 04.31, forteller det mye om at livet som «håndballproff» ikke bare er trening og late dager for øvrig…